Wijnproeverijen

Wijn smaakt anders door er iets bij te eten. En zo smaakt het eten ook weer anders/beter met een bijpassende wijn. Om dit zelf te ervaren, verzorgen wij verschillende wijn en spijs proeverijen. Frommelier Andrea maakt van een wijnproeverij graag een culinair wijnfeestje. Andrea laat u VERRASSENDE WIJN EN SPIJS COMBINATIES proeven. Hoe kunnen ze het beste in elkaar naar boven halen? Andrea adviseert u graag persoonlijk, gebaseerd op de rijke ervaring en eindeloze passie voor wijn.

Tijdens de wijnproeverijen van WIJNSTREKEN hoor je de echte verhalen van onze wijnmakers. Wij importeren zelf alle wijnen direct bij de wijnmakers. We hebben de wijnhuizen bezocht en kennen de wijnmakers persoonlijk. Zo kom je op een informele manier meer te weten over de wijnen, druivenrassen, de bereiding en regio. 

In een wijnproeverij laten je we altijd wijnen proeven uit verschillende regio’s. Wil je wijnen uit een bepaalde regio drinken? Of bepaalde wijndruiven? Laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee. Wijnstreken stelt graag een proeverij op maat samen voor uw feest of event. Van eenvoudig tot uitgebreid.

Klik hier om contact op te nemen voor een proeverij op maat.